Phone: +36 20 292 48 29     Email: info@eckonyveloiroda.hu

Szolgáltatásaink

Könyvelés 

Könyvelés

Könyvelés

Ha nem elégedett jelenlegi könyvelőjével, ne várjon, váltson most! Teljes körűen vállaljuk vállalkozása könyvelését, legyen az egyéni vállalkozás, KKT, BT vagy KFT, többé nem kell aggódnia pénzügyei miatt.

SZJA bevallás

A magánszemélyek személyi jövedelemadó bevallása minden évben központi kérdés. Fontos, hogy SZJA bevallásunkban minden kedvezményünk és minden kötelezettségünk pontosan fel legyen tüntetve, hiszen enélkül visszajáró összegektől eshetünk el vagy súlyos tízezreket fizethetünk ki adóbírságra. Ha biztosra akar menni, forduljon hozzánk bizalommal!

Cégalapítás

Ha úgy érzi eljött az ideje, hogy megalapítsa saját cégét, de nem tudja hogyan is kezdjen bele, ne habozzon. Teljes körű segítséget nyújtunk a kezdő lépésektől a cégforma kiválasztásán át, egészen a megalapításig, hogy felesleges idegeskedés nélkül átugorhassa a kezdeti akadályokat.

Cégátvilágítás

Ha úgy érzi, cége nem megfelelően működik és szeretné tudni az okokat, ha vállalkozása fellendítésén dolgozik, de úgy érzi ehhez szakértői segítségre lenne szüksége, mi rendelkezésére állunk. Átvizsgáljuk cége működési folyamatait és pénzügyeit, hogy felesleges veszteségek nélkül, valódi hatékonysággal működhessen tovább.

Minőségirányítás

ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszert szeretne bevezetni vagy jól működtetni? Működő rendszerének MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti áttérésében segítségre van szüksége? Válasszon minket!