Phone: +36 20 292 48 29     Email: info@eckonyveloiroda.hu

Blog

blog

blog

Blogunkat anno azzal a szándékkel kezdtük írni, hogy a lakosság minden tagja, legyen szó diákokról, felnőttekről, friss házasokról, nyugdíjasokról, kezdő szülőkről, cégvezetőkről, vállalkozókról, munkavállalókról vagy éppen munkanélküliekről, azaz Rólatok, hogy válaszokat találhassatok az olyan bonyolult dolgokkal kapcsolatos  kérdéseitekre, mint SZJA, egyéni vállalkozás, adózás, cégalapítás, rendkívüli felmondás vagy könyvelés, amelyben még nem mozogtok otthon.

Szerény személyünkben olyan segítőkre találhattok, akik kellő szakmai tapasztalattal, elszántsággal, alázattal, munkaszeretettel és legfőképp pozitív gondolatokkal vannak felvértezve ahhoz, hogy a napi sajtóból és a folyamatosan változó adókörnyezetünkből Ti csak azokat a hasznos információkat kapjátok, amelyek ÉrtéCash útmutatást jelentenek a mindennapjaitokhoz.

Blogunknak folyamatos figyelmet szentelünk, nevelgetjük, bővítgetjük, hogy az mindig naprakész és izgalmas legyen. Benne témákra bontva találhatjátok meg azokat a cikkeket, amelyek érdekelnek benneteket vagy a segítségetekre lehetnek. Ha a heti 1-2 csemege nem elégíti ki az éhségeteket, kövessetek minket facebook-on, ahol minden nap újabb és újabb izgalmas tartalommal várunk benneteket!

Jó szemezgetést kívánunk!

Évi * 2